Image

*

R&B Food restoran se bazira na viziji zdrave hrane sa naglaskom na kvalitetu i jednostavnost. Nakon mnogobrojnih putovanja i istraživanja lokalnih kuhinja, došao je trenutak da podjelimo stečena iskustva slow cookinga i barbequea na domaćem terenu.
Filozofija R&B food-a je u kombinaciji kompleksne pripreme hrane i brze isporuke, uz sveprisutnu posebnost i kvalitetu.

Ponuda R&B Food-a
Svinjska rebarca, Teleće rebro, Rebro Bika, Rebro Boskarina, Pileća Krilca, Pumplifix i pašteta od Pilećih jetrica, Tomahawk, Salata od Hrskavih Svinjskih uši, sve od najsvježijih i domaćih namirnica. Da ne zaboravimo ‘hit’ u našoj ponudi: R&B TUNA STEAK, koji je postao must-eat meal među našim gostima.

“Volimo dobru hranu i volimo ju dijeliti sa ljudima koji cijene kvalitetu.”, Joško Višnjić, Executive chef

R&B REBARCA
Uz niz specifičnih jela prilagođenih našem podneblju, u ponudi R&B Food restorana posebno se ističu svinjska rebarca. Specifičan rez svinjskog rebra, koje je trenutni hit u Hrvatskoj, svoje postojanje na ovom tržištu može zahvaliti isključivo R&B Food kuhinji, jer su upravo za R&B Food, prije desetak godina, izrezani prvi testni rezovi u jednoj od najvećih mesnih industrija u RH. Zanimljivo je da svaka kultura na svijetu u svojoj kuhinji ima rebro kao deliciju, a da ga u našem podneblju nema. Rebro o kojem mi pričamo se na zapadu zove Baby Back Rib, a radi se o određenom dijelu svinjskog mesa koji je mehanički obrađen na sebi svojstven način.
Svaki komad mesa koji izlazi iz R&B food bistroa prolazi kroz višesatni proces pripreme – od mariniranja, dimljenja sve do brzog završetka na visokom temperaturama. U trenutku spremno u posebno dizajniranim R&B Food kutijicama, preliveno jedinstvenim Barbeque sosom, hrskavo, toplo i svježe u Vašim rukama.

Naš Meni je zapravo kombinacija jela koja smo godinama usavršavali, te je važno za istaknuti da je svako jelo sastavljeno od najsvježijih sastojaka naših lokalnih dobavljača.

Dobar tek!

Vaš R&B food team